27. huhtikuuta 2013

Sinistä sijoittumista


Olimme tänään mätsäreissä Viikin Gardenialla. Samba tuloksella SIN2 ja Kiira tuloksella SIN4 eli meillä meni hyvin! Etenkin Kiiran tulokseen ja käytökseen muutenkin olen todella tyytyväinen. Erica on kuorinut siitä esiin oikein hienon näyttelypuudelin. Tavalliseen tapaan sama tarina handlerin näkökulmasta löytyy siis täältä. Ja lisää kuvia mätsäreistä kiharagalleriasta.

Nämä itse asiassa olivat Kiiran 13. mätsärit. Olemme toisin sanoen käyneet tusinassa mätsärissä sijoittumatta kertaakaan, mutta viimeinkin olemme edistyneet näyttelytreenissä sen verran, että saatiin ruusuke matkaan. Katselin kehän laidalta Kiiran ja Erican menoa iloisena siitä, että enää Kiira ei vedä minua kohti vaan esiintyy Erican kanssa häntä heiluen. Tuomarinkin päälle se hyppäsi ilosta. Edelleenkään se ei tykkää siitä, että hampaita katsotaan ja paikkoja tutkitaan, se on edelleen hieman epävarma, mutta kaikki murina ja pöhinä on jäänyt pois. Häntäkään ei mene koipien väliin. 

Samba käyttäytyi omaan silmääni kehässä todella epävarmasti. Se ravaa ihan kohtalaisesti, mutta se ei antanut tuomarin käsitellä, ei sitten yhtään. Samba halusi vain pois. Sekarotuisia ei ollut kuin viisi, joten Samba tietenkin sijoittui tästä huolimatta, mutta luokkansa viimeinen se kuitenkin oli. Viime viikollahan meillä oli aivan sama tilanne Samsamin kanssa. Se sijoittui sinisten toiseksi samalla käytöksellä koska monirotuisia koiria oli niin vähän. Ehdottomasti Samban kanssa on nyt pidettävä taukoa mätsäreistä ja treenattava luoksepäästävyyttä muualla.

Huomenna Kiiralla olisi virallinen näyttely Lahdessa. Toivottavasti se esiinttyy siellä yhtä hyvin kuin tänään mätsäreissä. Mitään hienoja tuloksia minä en Kiiralle huomiselta odota, sillä eihän sillä ole tuota karvaa ollenkaan. Toivon kuitenkin näyttelyiden menevän paremmin kuin viime kerralla. Sama Lahden messukeskus, että tuttu paikka se ainakin on, joten luulisi Kiiran olevan rennommin. Saas nähdä. Vähän jännittää!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.