20. huhtikuuta 2013

Keltainen toukokuu mikset sä jo tuu?

Keltainen toukokuu mikset sä jo tuu
oon turhaan odottanut tuulta lempeää
nyt sisään suureen unelmaan tahdon sukeltaa
ja toivon ettei aika tää tuu koskaan loppumaan

Miten minusta tuntuu, että tänä vuonna tuo lumi sulaa aivan älyttömän hitaasti? Tänään on kuitenkin ollut aivan ihana sää. Sää lupailee jo kesää. Samba onkin nyt trimmattu kesäkuntoon ja eilen koirat korkkasivat kuraleikitkin. Kun vielä viimeiset lumet sulavat, alkaa kevät olla parhaimmillaan ja minun lempivuodenaikani on täällä hiirenkorvineen ja valkovuokkoineen. 

Pakko kyllä sen verran todeta, että meillä on ollut erittäin hyvä kevät. Tokon kanssa olemme edistyneet hurjasti. Suunnitelmissa olisikin uskaltautua sinne virallisiin toukokuun lopussa tai kesäkuun alussa. Toukokuussa meillä on  tosin muutenkin todella paljon ohjelmaa jo näyttelyidenkin takia, mutta ainahan sinne yhden tokokokeen voisi tunkea ihan vain jotta yksikään viikonloppu ei vahingossakaan olisi vapaa.

Tänään Erica kävi muuten Kiiran kanssa kokeilemassa miten tokotaidot siirtyvät rally-tokoon. Hyvinhän ne. Ikävä kyllä Kiira otti jotain häiriötä jostakin, eikä yltänyt hyväksyttyyn tulokseen asti, mutta 50 pistettä se keräsi. Olen luvannut Kiiran lainaan vielä pariin rallytokoon tässä keväällä. Katsotaan miten lähtee sujumaan.

Kalenteri:

21.4 Match Show Hyvinkää 
27.4 Match Show Helsinki 
28.4 Lahti KV
1.5 Match Show Helsinki
4.5 Rallytokokoe Salo
5.5 Rallytokokoe Vantaa
9.5 Tokomölli Helsinki
11.5 Helsinki KV
12.5 Hamina KV


Loppuun vielä kuva Samban kesätrimmistä. Samsam kävi ensimmäistä kertaa ihan ammattilaisella ja se vedettiinkin sitten siellä ihan nakuksi. Nyt se näyttää omaan silmään ihan vieraalta. Tykkään trimmistä kuitenkin. Se vain näyttää niin tajuttoman pieneltä ja hintelältä ilman tuota karvaa. Ja vaalealta! Sehän on ihan hopeinen.

6 kommenttia:

 1. Haha, nauratti noi Kiiran kuvat :D Nähdään Lahdessa, ja mekin ollaan tulos mölleileen 9.5 :)

  VastaaPoista
 2. Voi sukeltavaa Kiiraa... Tuttua menoa. :D Me tullaan muuten kans tonne 27.4. Viikin mätsäriin ainakin turisteilemaan. Tokomölleihin voitas tulla kannustamaan. :)

  VastaaPoista
 3. Kiira rakastaa kuralammikoita! :D

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoinen näkemys tuolla trimmiammattilaisella mm. tuossa hännässä :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.