28. huhtikuuta 2013

Erinomainen Kiira

Tänään suuntasimmekin siis Lahteen näyttelyyn myöhässä niin kuin yleensä. Aamusta perhosia lepatti vatsassani melko paljon. Ajattelin kai kaikkea mikä voisi mennä pieleen Kiiran esiintymisessä, mutta pelko oli aivan turhaa, sillä Kiira esiintyi tosi hyvin. Emmekä edes myöhästyneet vaan olimme juuri sopivaan aikaan paikalla. Tulokseksi saimmekin ERI2 ja oikein kivan arvostelun.

"Tyypiltään erinomainen, tänään kovin niukka turkkinen, jolla tyypillinen pää, kookkaat hyvärakenteiset korvat, kaunis ylälinja, melko vahva runko, riittävät kulmaukset, liikkuu hyvällä askelpituudella yhdensuuntaisesti edestä ja takaa, hyvä väri, mielyttävä olemus" ERI

Kiira ei osoittanut mitään erityisiä stressin merkkejä. Se oli pöhkö oma itsensä, ja malttoi jopa odottaa vuoroaan kevythäkissä todella hyvin, vaikka sitä ei ole juurikaan harjoiteltu. Kehässä Kiira osasi seistä paikallaan ja ravasikin ihan kohtalaisesti. Tuomarikaan ei ollut mikään mörkö. Hampaiden näyttäminen oli tietenkin ihan syvältä, sellaista pitää aina vähän vastustella, mutta kyllä se antoi tuomarin kuitenkin katsoa, eikä edes väistänyt pahasti.

Olen kyllä aivan mielettömän tyytyväinen ERInomaiseen Kiiraani. Kaiken luoksepäästävyyden eteen tehdyn työn jälkeen on ihana viimeinkin nähdä Kiira kehässä rentona. Olen ylpeä etenkin siitä, että en ole sortunut vain pakottamalla opettamaan Kiira sietämään vaan olen saanut muokattua sen ajattelua niin, että näyttelyt ovat jopa ihan kivoja. Vielä vähän lisää tällaisia kokemuksia niin hyvä näyttelyfifi Kiiruskasta saadaan!

Lahdessa oli tänään koko suku paikalla. B-pentueesta neljä koiraa (Troy, Aapo, Nelly ja Kiira) ja A-pentueesta kaksi koiraa (Sony ja Jade) joten puolisisaruksia saatiin nähdä todella paljon. Kuvia Kiiran sukulaisten näyttelytunnelmista voi katsoa paremmin kiharagalleriasta. Kiirasta ei ole kuvia kehästä, koska en voi mennä kyykkyyn kehän laidalle kuvaamaan ilman, että Kiira säntäisi luokseni. Tässä pari posetuskuvaa kehän ulkopuolelta kuitenkin.

4 kommenttia:

 1. Kookkaat hyvärakenteiset korvat <3
  Onnea ERIstä! :)

  VastaaPoista
 2. Haha, ihana toi Sonyn eka kuva "läheeetääään mä en JAKSA!" :D Teillä melko sama arvostelu rakenteesta kuin meillä, yllättävää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Sonya nukutti. :D Ja on nää vissiin jotain sukua toisilleen? ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.