20. maaliskuuta 2013

Kevättalven päiväretki

Eilen teimme kämppiksen kanssa retken Turun suunnalle. Kaarinassa tapasimme ensin Yilania ja sen jälkeen sukulaisbelgejä. Reissu oli pitkä, mutta todella hauska. Lähtö oli ollut ennen kymmentä aamulla ja kotiin pääsimme vasta seitsemän jälkeen illalla, mutta sää oli kiva, joten meillä oli todella hauska päivä ulkona. Illalla kotona oli kyllä tosi väsynyttä porukkaa. Etenkin minä ja Kiira olimme aivan poikki -  mukana ollut pikkupentu Viena sen sijaan ei näyttänyt mitään väsymisen merkkejä. 

Ensin tapasimme tosiaan Yilania. Koirat pääsivät juoksemaan ja leikkimään pelloille. Muutaman kuvan otin itsekin, mutta Krista onnistui paljon paremmin, joten saatte nauttia niistä nyt sitten. Katsokaa lisää ninjawolvesgalleriasta. Kymmenen pistettä sille, joka löytää samankaltaisuudet näistä kuvista. Vinkki; siihen liittyy valkoinen hammasrivistiö. Kiiralla ja Yilanilla oli toisin sanoen samanlaista menoa kuin aina ennenkin. Ihan älyvapaata rallia ja painia. 


Lounastauon (Hesburger!) jälkeen menimme kuuden belgin voimin vielä kävelemään ja kuvailemaan erään järven jäälle. Mukana oli Kiiran ja Vienan lisäksi Pinkki, Barbi ja Harmi sekä seitsemänkuinen Sälli. Kiira päätti tietenkin näyttää kovaäänisimmän ja raivostuttavimman puolensa kulkemalla koko ajan Pinkki -tätinsä perässä huutamassa huomiota. Pinkin hermot kestivät kuitenkin kunnioitettavan hyvin. Ehkä jo seuraavalla kerralla Kiira malttaa oikeasti leikkiä eikä vain juosta tätinsä perässä tähdet silmissä.

Mukana oli paljon Kiiran sulukaisia; Flammeus Get Up eli Pinkki (Kiiran äidin sisko), Flammeus Queen of the Rings eli Barbi (Kiiran serkku ja puolisisko) ja Flammeus Shake Before Use eli Harmi (Kiiran siskonpoika ja serkunpoika). Hauska oli huomata miten paljon Pinkissä ja Kiirassa oli samaa näköä. Pinkki vaikutti myös luonteensa puolesta jossain määrin kypsemmältä ja avoimemmalta Kiiralta. Sen sijaan Barbi ja Kiira eivät muistuttaneet toisiaan paljoakaan vaikka geenien perusteella voisivat olla täyssiskoksia. Ulkonäössä oli toki jotain samaa, mutta luonteensa puolesta täysin erilaisia.

Kiitos kaikille hauskasta päivästä ja hyvästä seurasta! Kiva oli viettää koko päivä ulkoilemassa. Täytyy tehdä tällaisia retkiä useamminkin. Ja nyt vielä loppuun kuvaoksennus. Toivottavasti tämä postaus suostuu lataamaan vähän hitaammillakin koneilla. En vain malta olla laittamatta näitä kuvia näytille. Mikäli tässäkään ei ole tarpeeksi katseltavaa niin lisää löytyy tavalliseen tapaan kiharagalleriasta

Flammeus Get Up, Flammeus Shake Before Use ja Hard Candy's Blue Heaven

Belgikasassa Sälli, Harmi, Viena, Pinkki ja Kiira

Flammeus Get Up ja Hard Candy's Blue Heaven

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.