7. maaliskuuta 2013

Sata ja yksi kirjoitusta

Kiira ja Kiharat blogi on nyt saavuttanut ensimmäisen virstanpylväänsä. 100 postaus! Vau! Uskomatonta miten pitkälle olen tullut siitä, kun varovasti viime kesänä aloittelin blogin kirjoittamista. Niin se bloggaus vain vei sitten mukanaan. Ja tuhannesti kiitos tietenkin kaikille 83 lukijalle! Ilman teitä en ikinä olisi jaksanut ylläpitää tätä blogia. 

100 postauksen kunniaksi minä tahtoisinkin tietää mistä te lukijat toivoisitte minun kirjoittavan. Tuohon sivuun teinkin pienen kyselyn siitä minkälaista postausta toivoisitte. Eniten ääniä saanut postaus toteutetaan. Kysely pysyy ylhäällä kymmenen päivää. Mikäli listasta puuttuu juuri sinun toivepostaukseksi niin voit toivoa sitä kommenteissa. 

Huomatkaa toki myös, että blogin ulkoasu on viime aikoina kokenut melko paljon muutoksia, joten kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita. Olen vääntänyt ja kääntänyt ulkoasua vähän eri suuntiin osaamatta oikein päättää mistä pidän. Nyt ulkoasu alkaa kuitenkin hiljalleen näyttää siltä miltä pitäisi.  Tai ainakin se saa jonkun aikaa näyttää tältä. Jahka kevät koittaa niin saatan hyvinkin tehdä vähän keväisemmän (hempeämmän ja vaaleamman) ulkoasun. Toistaiseksi kuitenkin mennään raidoilla.

2 kommenttia:

  1. Blogissasi tulee vierailtua säännöllisesti. Mukavaa ja asiapitoista tekstiä höystettynä kauniilla kuvilla =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.