1. maaliskuuta 2013

Kiharavahtina III

Nyt alamme jo olla aika tottuneita tähän uuteen rytmiin porukoillani. Koirat ovat sisätiloissa jo aivan rauhallisia, nukkuvat milloin missäkin ja yleensä lähekkäin, eikä mistään riehumisesta ole tietoakaan. Ainoastaan Neira, jolle tämä talo on kaikkein vierain, on edelleen jokseenkin levoton. 

Samba 9 kk

Meillä on isoja uutisia! Samba on päättänyt kasvaa aikuiseksi ja aloittaa juoksunsa. Juuri kun vanhemmat ovat poissa. Tyypillistä. Onneksi Samban juoksut kuitenkin ovat todella huomaamattomat. Epäilinkin jo hetken, että alkoivatko ne oikeasti vai eivät, kun ei tuo ole pariin päivään tiputtanut enää ollenkaan. Kai Samba sitten vain pitää itsensä niin puhtaana? Pienten koirien omistajilta haluaisinkin kysyä millaisia teidän pikkukoirienne ensimmäiset juoksut ovat olleet? 

Samba on myös alkanut pissata vaatteilleni. En ensin tajunnut sitä, mutta eilen käydessämme tapaamassa Daisyin belgijengiä huomasin poikien haistelevan huulet väpättäen talvihaalarini huppua. Vasta tänään kuitenkin itse haistoin sen. Saamarin Samba on käynyt pissalla minun haalarissani. Arg. Tyttö on lähettänyt juoksuhajunsa maailmalle minun matkassani. 

Otin vaikka kuinka paljon kuvia belgimiitistämme, mutta lähes kaikki ovat samanlaisia kuvia, joissa näkyy ainoastaan Deimos ja Kiira, koska hehän eivät voi olla erossa toisistaan. Valehtelematta pari oli koko ajan kylki kyljessä. Ihan koko ajan. Tällä kertaa pojat eivät yrittäneet edes astua Kiiraa. Varmaan Kiira tappoi poikien halut haukkumalla taukoamatta. Jäkäjäkäjäkä...

Paikalla oli myös maailman ihanin belgivauva Venus. Tuo jumalattaren alku pysäytti minun sydämeni avoimella ja reippaalla (ja kuitenkin jotenkin seesteisellä) luonteellaan. Hauska oli huomata, että sekä Kiira että Neira olivat oikein nätisti pienen kanssa. Joskushan etenkin Neiralla on ollut vähän ongelmia tulla toimeen pentujen kanssa. Kumpikaan ei kuitenaan tällä kertaan jyrännyt vauvaa vaikka leikki pennun ympärillä yltyikin todella kiihkeäksi. 

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.