22. helmikuuta 2013

Lahtireissu ja Lohjareissu

Tällä viikolla ei ole treenailtu kovinkaan paljoa. Ainoastaan vähän olemme harjoitelleen seuraamista oikeassa asennossa ja pysähtymistä suoraan perusasentoon. Sen sijaan olemme ulkoilleet useita tunteja päivässä ja käyneet tapaamassa todella paljon koirakavereita. Olemme myös matkustaneet todella paljon uuden lenkkiseuran toivossa. Tiistaina kävimme Lahdessa ja torstaina kävimme Lohjalla. 

Lahdessa tapasimme Hekaa ja Kitkaa. Hekaa olenkin joskus tavannut Prinssin kanssa, mutta Kitka oli minulle aivan uusi tuttavuus. Mukavan oloinen pentu. Neira tosin ei jostain syystä tullut sen kanssa ollenkaan toimeen, mutta Neiralla onkin ollut viime aikoina vähän ongelmia tulla toimeen joidenkin toisten koirien kanssa. Kiira sen sijaan käyttäytyi oikein mallikkaasti eikä jyrännyt pentua.

Lisää kuvia LahtireissustaLohjalla tapasimme puolestaan Femmaa ja Aurinkoa. Tarkoitus oli nimenomaan mennä lenkittämään Sambaa toisen nuoren villakoiratytön kanssa. Otin kuitenkin mukaan sekä Neiran että Kiiran niin pääsisivät nekin juoksemaan samalla. Isot olivat kämppiksen kanssa isojen puolella sillä aikaa kun minä olin Samban kanssa pienten puolella tutustumassa Femmaan ja saman talouden sekarotuiseen Aurinko neitiin. 

Samba oli aluksi hieman ihmeissään. Sen kanssa ei olekaan käyty kovinkaan montaa kertaa leikkimässä ilman, että mukana on ollut joku muu lauman jäsen. Samba ei toisin sanoen oikein tajunnut mitä sen pitää tehdä. Muutamat kihararallit Femma ja Samba kuitenkin saivat aikaiseksi vaikka paljon Samba vain kökki minun jaloissanikin turvassa. Seuraavalla kerralla Samba varmasti on jo reippaampi. 

Lisää kuvia Lohjareissusta

4 kommenttia:

 1. Ehkä seuraavalla kerralla neidit löytää samat sävelet;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavasti. Kyllähän Samba jo muutaman kerran yllätti pistämällä leikiksi. :D

   Poista
 2. Mä käyn varastamassa muutaman noista kuvista tuolta :3! Ja kiitos vielä lenkkiseurasta ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varasta ihmeessä. :D Kovin montaa kuvaa en ikävä kyllä saanut. :(

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.