27. helmikuuta 2013

Kiharavahtina II

Huhhuh. Viimeinkin neljän koiran meno alkaa rauhottua täällä porukoilla. Viime päivät ovat olleet todella levottomia. Kun yksi alkaa haukkua niin kaikki muut yhtyvät kuoroon ja kun yksi alkaa riehua niin kaikki muut riehuvat perässä. Uusi rytmi ja vieras talo väsyttävät koiria, joten turhaa yliväsynyttä pelleilyä on tosiaan ollut. Vielä toissapäivänä meno oli aika villiä, mutta onneksi tänään alkaa olla jo aika rauhallista. Nytkin kaikki koirat nukkuvat.

Yöt ovat kuitenkin onneksi sujuneet sitä ensimmäistä yötä lukuunottamatta kohtalaisesti. Kaikki neljä ovat nukkuneet sängyssä, eli aika ahdasta on ollut, mutta enää ei sentään ole riehuttu. Myös lenkit ovat menneet paljon mutkattomammin kuin olisin odottanut. Aurinko on paistanut ihanasti ja päivisin olemme kulkeneet pitkiä metsälenkkejä. Muut pissatukset olemme hoitaneet pääasiassa takapihalla, koska hihnalenkille en neljän hulivilin kanssa lähde. 

Tänään kävimme heti aamusta tapaamassa koko porukalla Elsaa. Otimme ensin parkkipaikalla lyhyen treenin ja menimme sitten koirapuistoon. Kiira teki oikein kivaa seuraamista. Olen nyt viime aikoina treenannut nimenomaan pysähtymisiä ja käännöksiä saadakseni niistä tiiviimpiä. Samba ja Prinssi tekivät molemmat hieman yksinkertaisia tokojuttuja.

Puistossa Prinssi yllätti minut rakastumalla bretonityttöön täysin. En olekaan pitkään aikaan nähnyt Prinssin leikkivän niin kivasti. Ei Prinssi noiden paimenien kanssa samalla tavalla paini ja pompi kuin tänään Elsan kanssa. Kiira ja Neira pääasiassa vain haluavat leikkiä jahtausleikkejä, joten oli kiva nähdä Prinssi taas omanlaisensa leikkijän seurassa.

2 kommenttia:

  1. Voin kyllä kuvitella, että millasta hulinaa on ollut! Tuntuu, että koirilla alkaa olemaan kevättä rinnassa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. Samba päätti aloittaa juoksunsa sekoittaakseen menoa entistä enemmän. Eli tosiaan kevättä on rinnassa täälläkin. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.