14. helmikuuta 2013

Ja ainahan me ollaan ystäviä?

Ystävänpäivän kunniaksi ajattelin kirjoittaa Kiiran parhaista ystävistä. Neira ja Prinssi ovat varmasti kaikkien aikojen parhaimpia leikkikavereita, mutta ne kuuluvat enemmän tai vähemmän samaan laumaan, joten niitä ei nyt lasketa mukaan. Tämä postaus on omistettu lauman ulkopuolisille koirakavereille.


"Tessu, olet kaikkein paras ystäväni."
"Sinäkin minun, Topi."
"Ja ainahan me ollaan ystäviä, eikö?"
"Jep, aina!"

(Topi ja Tessu)
Ensinäkin on tietenkin Yilan. Tämä beussipoika on aivan omaa luokkaansa Kiiran kaverilistalla ollen ehkä Kiiran kaikkien aikojen paras ystävä. Kiiralla vain tuntuu synkkaavan Yilanin kanssa. Ehkä se johtuu siitä, että Yilan sietää Kiiran tuittuilun monen muun ärsyyntyessä irvistelyyn. Lisää kuvia näiden kahden ystävyydestä voi katsoa postauksestani Kiira ja Yilan.


Sitten on shetlanninlammaskoirat Lilly ja Viola. Molemmat asuvat porukoideni naapurissa ja ovat enemmän kiharoiden ystäviä kuin Kiiran. Etenkin Prinssi on leikkinyt Lillyn kanssa ihan pikkupennusta asti. Minulla on tapana hakea aina silloin tällöin naapurin koirat porukoiden pihalle leikkimään omieni kanssa. Nyt emme olekaan nähneet shelttejä vähään aikaan, mutta kesät ovatkin otollisempaa aikaa pitää silmällä kuutta koiraa takapihalla.

Kiira leikkiikin ehkä parhaiten juuri muiden paimenkoirien kanssa. Sillä onkin aika monta belgikaveria. Ehkä kaikkein kivoimmat Kiiran mielestä ovat belgipojat Sinister, Deimos ja Zeus. Näistä etenkin Deimos taitaa olla Kiiran ihastuksen kohde. Heti belgipoikien jälkeen tulee varmaankin isosisko Ninja - jota Kiira aina seuraa tähdet silmissä. Muitakin belgejä ollaan tavattu pariinkin kertaan, kuten esimerkiksi puoliveli Sony, mutta parhaiten Kiira on leikkinyt näiden yllä mainittujen kanssa. Poikakoirat ovat tällä hetkellä tosin aika vaikeita kavereita, sillä Kiira on ilmeisesti erittäin kauniissa iässä, kun eivät pojat jätä sitä yhtään rauhaan.


Mudi Oran kanssa Kiiralla on myös ollut todella kivat leikit. Nyt emme ole tyttöjen vartuttua tosin tavanneet pitkään aikaan. Säännöllisen epäsäännöllisesti läpi Kiiran lyhyen eliniän olemme myös tavanneet sekarotuista Meeriä ja sekarotuista Cujoa. Molemmat ovat enemmänkin treenikavereita. Uutena treenikaverina on myös mainittava bretoni Elsa. Itse asiassa Elsan kanssa kävimme leikkimässä viikonloppuna ja leikit näyttivät todella kivoilta ja iloisilta. Toivottavasti Elsasta saadaan meille vielä ihan vakioleikkikaveri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.