27. tammikuuta 2013

Mätsäriviikonloppu

Tänä viikonloppuna olemme Kiiran kanssa käyneet mätsäreissä sekä lauantaina että sunnuntaina. Lauantaina kävimme Hyvinkäällä ja tänään olimme ihan täällä Vantaalla. Molemmissa mätsäreissä oli aivan mielettömästi porukkaa. Paljon enemmän kuin oletin. Valehtelematta varmastikin kaksi- tai kolmesataa koiraa - ja etenkin lauantain mätsäreissä oli todella ahdasta. 

Molempina päivinä Kiira oli ihan reippaasti sijoittumatta kuitenkaan. Lauantaina Kiira oli PUN ja sunnuntaina SIN. Kiira ei ole vielä koskaan sijoittunut mätsäreissä, mutta eipä se taidakaan olla mitenkään erityisen taitava esiintyjä tai erityisen erikoisen näköinen, joten ei ihmekään, että se ei oikein mätsäreissä pärjää. Treenaamassa me siellä olemmekin. Tarkemmin voitte lukea täältäLauantaina mätsäreissä oli mukana Kiiran lisäksi Samba ja Tirppi. Tirppi on Prinssin isä ja Samban isoisä.   Aivan mielettömän ihana elämäniloinen herra. Tirppi oli ihan vain turistina Samban käydessä kehässä hakemassa punaisen nauhan. Samba on aina ottanut mätsärit todella rennosti. Jopa nyt mörköjen ilmestyttyä maailmaan murkkuiän myötä. Eilenkin se kehässä käymisen jälkeen vain torkkui sylissä välittämättä ollenkaan ahtaasta kaikuvasta hallista.  Sunnuntaina mätsäreissä oli Kiiran mukana Neira ja paikanpäällä tutut belgipojat Sinister ja Zeus. Päivä meni siinä sitten tutussa seurassa.  Kiira oli poikkeuksellisen leikkisällä tuulella ja pörräsi vähän levottomana siellä täällä. Muuten se oli oikein nätisti vuoroaan odottelemassa. Neira sen sijaan pisti haukuksi ja mörinäksi heti, kun jokin mörkö tuli turhan lähelle kallisarvoisia namiautomaatteja (=omistajia). Silläkin on nyt mörköikä ihan pahimmillaan. Kehässä Neiralla meni kuulemma kuitenkin hyvin.
2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.