6. tammikuuta 2013

Kiira ja sen belgipojat


Viikonloppuna olemme nähneet todella paljon belgianpaimenkoiria. Lauantaina kävimme tapaamassa Sinisteriä, Deimosta ja Zeusta ja tänään sunnuntaina törmäsimme lyhyesti Sonyyn, Rukiin, Caruun, Sinisteriin, Deimokseen ja Zeukseen. Belgitapaamisissa on aina kipinöitä, mutta nämä koirat tulevat ihan kohtalaisesti toimeen, mikä on aina mukava. Pysyttelimme toisesta tapaamisesta kauempana aluksi, koska emme halunneet turhaan aiheuttaa kitkaa toisilleen tuntemattomien urosten välille, mutta lopulta ohi kävellessämme päätimme käydä piipahtamassa.  

Kuvia minulla on tosin vain lauantailta. Toisesta tapaamisesta voi puolestaan katsoa kuvia täältä. Yllä olevassa kuvassa Kiira on puoliveljensä Sinisterin kanssa. Sinister on nyt talvella muuttunut todella tummaksi, mutta muuten, eivätkö olekin saman näköisiä? Muuten poikien tapaaminen meni aivan kuten ennenkin. Kiira ja Deimos kulkivat kylki kyljessä kaikkialle. Siis aivan kaikkialle. Hieman turhan paljon pojat olivat taas Kiiran selässä, mutta minkäs teet, kun Kiira on ilmeisesti vain niin seksikäs. 

Kyse ei muuten tosiaankaan ole vain näistä uroksista. Tosi monet koirapojat ovat olleet ihan mahdottoman kiinnostuneita Kiirasta nyt syksyn juoksujen jälkeen. Myös muutama vanhempi narttu on yrittänyt omistajiensa yllätykseksi Kiiran selkään. En sitten tiedä tuoksuuko Kiira vain niin ihanalta (kai sekin on yksilöllistä) vai onko Kiira vain todella kiltti (ei kauheasti sano vastaan). Kaikki kysyvät onko Kiiralla ollut juuri juoksut, kun heidän koiriensa päät menevät ihan pyörälle. Yritä siinä nyt sitten viedä koirasi leikkimään. Möh.

7 kommenttia:

 1. Harmi kun joudun tulemaan valittamaan, mutta ulkoasu ei näy oikein. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai? Kiitos kun ilmoitit! Yritän mitä pikimmin muokata ulkoasun kuntoon. :)

   Poista
 2. Mä muuten laitoin sulle ja Ericalle yksäriä facebookissa, varmaan näkyy siel other-kansiossa jos ette huomanneet.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missämissämissämissämissä? :O Ai tossa. Hyvä kun sanoit. En olisi muuten huomannut.

   Poista
 3. Nauran tolle Zeuksen ja Kiiran kuvalle :DD Zeus näyttää kovin hämmentyneeltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttää. "Miksi toi täti vie mun kepin?!"

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.