1. joulukuuta 2012

Joulu on taas, joulu on taas...

Kohta on joulu! Ensimmäinen joulukuuta minulla on tapana laittaa joulukoristeet esille. Ei minulla niitä kauheasti ole tällaisena rahattomana opiskelijana, mutta on minulla kuitenkin jotain, joten jotain pientä punaista sain kotiani piristämään. Köyhänä joutuu olemaan luova halpojen koristenauhojen ja tiimarikoristeiden kanssa. Joka tapauksessa koirien mielestä tämä tietenkin on ihan huippu juttu. Talohan koristellaan ihanilla uusilla leluilla!

Alla oleva pehmoinen tonttu etenkin sai kyytiä parin paimenen toimesta. Aina välillä olen tämän päivän aikana huomannut, että tonttu puuttuu paikaltaan, jolloin tiedän, että sitä kannattaa lähteä etsimään koirien pedeistä. Mokomat. Tätä kirjoittaessakin tarkistan koko ajan sivusilmällä, että tonttu yhä edelleen on paikallaan, sillä Kiira torkkuu epäilyttävän lähellä sitä. 

Ja voi sitä riemua, kun kuusenkoristelaatikko otettiin esiin. Kaikki eläimet kerääntyivät ympärilleni ihmettelemään. Jopa Nymfi raakkui iloisesti häkkinsä ovelta. Etenkin Neira oli onnensa kukkuloilla nähdessään kaikki nuo ihanat hopeiset ja kultaiset pallot. Voitte varmasti arvata kuinka monta kertaa minä kävin hakemassa kuusenkoristeet sen hampaista. Samba taas tykkäsi kaikista nauhoista ja naruista Esmen puolestaan ihmetellessä muovista joulutähteä.


Kävimme tänään myös ulkona nauttimassa talvesta ja lumesta. Eilinen myräkkä oli jättänyt tänne Vantaalle melko mukavan parinkymmenen sentin lumikerroksen. Koirat olivat innoissaan. Etenkin Kiira rrrrrrakastaa lunta, mutta kivaa tuo lumi näytti olevan myös Prinssistä ja Sambastakin. Mitenkäs muualla on otettu uudet hanget ja tuleva joulu vastaan? Käykää katsomassa meidän viime päivien lumikuvia paremmin kiharagalleriasta.

4 kommenttia:

 1. Joulufiilis tarttui välittömästi tästä merkinnästä! :) Ihania nuo ottamasi valokuvat - sekä koirasta, että koristeista. Todella tunnelmallisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! ^^ Joulu on lempijuhlani. Toivottavasti lumi säilyy sinne asti.

   Poista
 2. Ihania kuvia! Täällä yksi jouluhöperö :) Dooris on ollut innoissaan lumesta, mutta Mörkö varmaan haluis että olis jo kesä :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.