30. marraskuuta 2012

Kiharaa elämää


Samba on minulla jälleen hoidossa. Tässä se nytkin nukkuu kainalossani sohvalla. Olen tosiaan alkanut kiintyä tähän kiharakarvaiseen naskalihirviöön. Tai eihän Samballa enää ole naskaleita. Iso tyttö jo. Värikin muistuttaa jo enemmän savunharmaata kuin pikimustaa niin kuin silloin tullessaan. Sambasta on kasvanut todella kaunis nuori neiti. Säkää sillä on kotimittauksella 35cm ja painoa reilu 4 kg. Toivotavasti se vielä vähän kasvaisi kun on niin kamalan pieni Prinssin rinnalla. 

Naskaliprinsessan korvakarvaongelma sai yllättävän käänteen Johannan tullessa kylään. Panimme siinä korvia tutkiessa merkille, että Samban korva oli taas hieman punainen. Se on ollut sitä aina silloin tällöin. Itse olen epäillyt allergiaa. Eilen joka tapauksessa kävimme näyttämässä korvaa eläinlääkärille. Perus korvatulehdushan se siinä. Nyt ollaan siis korvatippakuurilla (Samba antaa laittaa oikein nätisti korvaan) ja toivomme, että tämän jälkeen tyttö antaa myös paremmin nyppiä korvakarvansa. Onhan se ihan ymmärrettävää, että karvojen nyppiminen sattuu, jos korva on ollut tulehtunut.

Mitä Prinssille kuuluu? Prinssin kanssa ei ole tehty paljoakaan vaan se on saanut viime aikoina nauttia pitkistä päiväunista lämpimien vilttien alla. Prinssistä on kastraation jälkeen tullut todella rauhallinen. Siitä on tullut suorastaan laiska! Se ei muuta tekisikään kuin istuisi sylissä. Tosin tokotreeneistä ja palloleikeistä se innostuu edelleenkin.

Prinssi on myös viime aikoina ollut aika usein mukana Haarajoella juoksemassa muiden kanssa. Ei se ole minnekään lähtenyt. Ei edes mennyt erään paikalle tulleen koiran luokse yhtenä päivänä vaan tuli käskystä takaisin. Okei, no, meni se melkein koiran luokse, mutta tuli kuitenkin sitten takaisin, eikä mennyt ihan kohdalle. Ja ei tuo muutenkaan ole ottanut lähteäkseen hajujen perään. Aina välillä se toki katoaa jonnekin näköpiiristä, mutta Kiira lähtee aina sitten hakemaan sitä, joten aika pian se sieltä takaisin tulee.2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.