24. marraskuuta 2012

Belgialaiset mätsäröivät

Tänään lähdimme heti aamusta mätsäreihin Saloon kokoonpanolla Kiira, Samba ja Neira. Kiiran kanssa kun on nyt viime aikoina työstetty tuota kehäkäyttäytymistä mätsärien avulla. Nämä olivat nyt Kiiran neljännet mätsärit. Samballe nämä olivat toiset, mutta sen kanssa ei mitään sen kummempia tavoitteita olekaan, joten ihan huvin vuoksi se pääsee välillä Kiiran ohella missikisoihin. 

Saavuttuamme paikanpäälle törmäsimme ihan sattumalta Kiiran kasvattajiin perheineen. Hauska yllätys! Mätsärissä Kiiran kanssa oli toisin sanoen äiti Candy, veli Troy ja puoliveljentyttö Dana. Mukana oli myös musta upea nuorimies Gideon. Kivasti pari tuntia vierähti kehän laidalla belgisukulaisia rapsutellessa. 

Kiira oli kehässä oikein hyvä. Olen ylpeä tytön edistymisestä! Tällä kertaa se ei enää väistänyt tuomaria samalla tavalla kuin ennen vaan antoi tuomarin koskea ongelmitta. Vain ihan hieman Kiira jännittyi ja vetäytyi kauemmas. Arvosteluun tuomari olikin kirjoittanut "aavistuksen ujo" mikä tosiaan kuvasi Kiiraa hyvin. Kiira sai punaisen nauhan. 

Samba meni myös kehään Erican kanssa. Samsam ravasi yllättävän hyvin vaikka sen kanssa ei ole koskaan oikein harjoiteltu tällaista. Pöydällä se kuitenkin mieluummin kiipesi Erican olkapäälle kuin oli tuomarin tutkittavana. Samba sai sinisen nauhan. Olen itse erittäin ylpeä siitä, että Samba ei taaskaan pelännyt mitään vaan tepasteli kaikuvassa hallissa reippaasti. Se tuli kivasti juttuun myös koko belgijengin kanssa. Yhdessä välissä näin Samban ottavan itse asiassa torkut keskellä lattiaa. 

Nyt ollaan kotiuduttu. Kiiran täytyy oppia seisomaan paremmin mutta muuten ollaan aika valmiita näyttelyihin. Tiemme käy varmaan tammikuussa joko Turkuun tai Lahteen ensimmäisiin virallisiin missikisoihin. Sitä ennen tässä joulun alla voisi vielä käydä muutamassa mätsärissä. Kiiralle tekee hyvää vielä saada lisää hyviä (naminaminami) kokemuksia tuomareista.

Mätsärit olivat sisällä hallissa, joten kuvat ovat sen mukaisia. Kuvaton postaus on kuitenkin tylsä. Käykää myös ihmeessä lukemassa handlerin kertomus samasta tapahtumasta. Täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.