20. lokakuuta 2012

Kaikenkarvaisia koirakavereita


Kiiralla alkoivat juoksut tänään. Iso tyttö! Näitä juoksuja onkin odotettu jo jonkin aikaa, joten olen ihan iloinen, että ne viimeinkin tulivat vaikka sotkevatkin suunnitelmiani hieman. Kiiran piti juosta kaikissa lähiseudun mätsäreissä tänä syksynä. No... ensi viikolla Porvoon mätsäreihin lähtee sitten vain Kiharat. 

Vielä eilen olimme tapaamassa Yilania ja Vernaa Uutelanpuistossa. Mukana oli myös Prinssi ja Samba. Ihmettelinkin eilen miksi Kiira oli niin kovin kärttyinen ja miksi pojat olivat niin kiinnostuneita siitä. Tänään selvisi syy siihenkin. Ja nyt kun sitä miettii niin on Kiira ollut aika kärttyyinen koko kuluneen viikon.

Kiira, Verna ja Neira
Kiira, Yilan ja PrinssiYilan, Verna, Kiira, Samba, Neira ja Prinssi

Kuvia on tullut otettua todella paljon viime aikoina. Kaikkia en edes viitsi laittaa tähän. Olemme esimerkiksi käyneet koirapuistossa muutaman kerran ja siellä tavatuista koirista voi katsoa lisää kuvia täältä. Kuvia eilisestä miitisti löytyy puolestaan täältä. Kiira on nyt tavannut todella paljon eri näköisiä ja kokoisia koiria viime päivinä ja suurimman osan kanssa on mennyt täysin rauhallisesti ja ilman ärinöitä. Mieleeni on parhaiten jäänyt upean näköinen ibizanpodenco ja kolme pörröistä mittelherrasmiestä. Kuvat alla.

Tänään Ora on hoidossa täällä. Kiira on hieman kärttyinen sillekin. Se on viime aikoina ollut aika dominoiva nuorempia narttuja kohtaan, ja tänään se on ihan todella rasittava, mutta ovat nuo kaksi leikkineetkin, joten ei tässä mikään sota ole pystyssä. Äskenkin ne painivat tuossa minun jaloissani matolla.


3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.