23. syyskuuta 2012

Mökkeilyä syysmetsässä II

Ei minulla tänäänkään ole paljoa sanottavaa, mutta sitäkin enemmän valokuvia. Kaikki päivät on pääasiassa satanut vettä tai ollut muuten pilvistä. Koiria se ei ole haitannut, mutta kaksijalkaiset ovat mieluummin kökkineet sisällä teekupin äärellä kuin rämpineet metsässä. On tässä kuitenkin jossain tultu käytyä.


Koiran ovat puuhastelleet pääasiassa keppileikkien parissa. Kiiran elämäntehtävä kun sattuu olemaan tuo keppien kantaminen ja juurien repiminen maasta. Yleensä Kiira on sitä mieltä, että mitä isompi keppi sen parempi, mutta nyt pihasta on löytynyt tuollainen pieni pyöreä kapula, josta on tullut Kiiran ehdoton lemppari. Se on oikea aare. 

Huomiseksi on luvattu jo selkeästi parempaa säätä. Toivottavasti lupaus pitää. Kotiinpäin me lähdemme täältä joko huomenna illalla tai viimeistään ylihuomenna. Haluaisin olla täällä mahdollisimman pitkään - lehdet kellastuvat ja kaunistuvat päivä päivältä. Kuten alla olevista sateisista kuvista voitte varmasti päätellä, kasvaa täällä hyvin paljon pihlajaa, joka on yksi minun lempipuistani. Nätti on se.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.