3. syyskuuta 2012

Kesän viimeiset ja syksyn ensimmäiset päivät


Tänään menimme kesän lopun kunniaksi uimaan Kiiran ja Neiran kanssa. Sitä ei enää kovin kauaa viitsi tehdä, sillä ilmat eivät tosiaan ole olleet kovinkaan lämpimät. Tytöillä oli kuitenkin oikein hauskaa. Molemmat kävivät uimassa - Kiira keppijahdissa ja Neira houkuteltuna.

Koirilla on muutenkin ollut rauhalliset viime päivät. Maanantaina 28. päivä koirat tosin kävivät rokotuksessa. Olen erittäin ylpeä Kiiran käyttäytymisestä. Se oli aivan moitteettomasti vaikka taisikin hieman jännittää tilannetta. Varmaan siksi, että minä koko ajan odotin haukkana, koska se mahtaa reagoida johonkin. Kiira oli kuitenkin todella nätisti. Vasta lopussa Neiran innostamana se haukkui hieman muutamaa aulaan kävelevää ihmistä.

Tosiaan samalla rokotusreissulla oli mukana myös Samba ja Neira. Molemmat olivat todella reippaita, mutta noista kahdesta rämäpäästä minä en mitään muuta olettanutkaan. Samba yritti pussata eläinlääkärin kumoon ja Neira nyt ei huomannut mitään muuta kuin nakin.

Samba oppii koko ajan lisää. Se alkaa hiljalleen oppia hieman mihin niitä naskaleita oikein saa käyttää. Tosin en minä silti ole haavoilta säästynyt. Parasta lääkettä pentukuumeeseen on muuten muiden riiviöpentujen hoitaminen. Minä niin en halua omaa koiranpentua! Suloisuus häviää nopeasti pennun roikkuessa terävillä hampaillaan kiinni peukalossa. 

Pääasiassa loppukesä on kuitenkin mennyt koirien osalta pihalla painien. Lopuksi vielä muutamia kuvia eräältä iltapäivältä vanhempien pihalla. Kiira, Neira, Prinssi ja Samba tulevat kohtalaisen hyvin juttuun keskenään. Vähän edelleen on kitkaa Prinssin ja Neiran välillä, mutta sekin käy paremmaksi koko ajan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.