27. syyskuuta 2012

Hei me heilutaan taas...

Hei me heilutaan taas mutta ei me kaaduta
Ehkä väsyttää vähän mutta nyt ei nukuta
Hei me heilutaan taas mutta ei me kaaduta
Ei me menneisyyttä kaduta tai sitä kelata
Tänään Samba kävi kaupungilla Neiran kanssa tottumassa meluun ja hälinään. Molemmat olivat aivan mielettömän reippaasti. Samba ei välittänyt mistään hälinästä; ei ratikasta, ei autoista, ei ihmisistä... Se vain tepasteli tyytyväisenä perässäni ja haisteli hyvin tarkkaan jokaisen kulman. Samba tepasteli Aleksanterinkatua pitkin kuin olisi omistanut sen. Minun pikkuprinsessani.

Kiiran kanssa on viime aikoina pääasiassa työskennelty tokorintamalla. Nyt se osaa periaatteessa kaikki ALO -liikkeet hyppyä lukuunottamatta. Käytännön toteutus vain ei ole mitenkään sanottu. Kiira sekoittaa liikkeestä maahanmenon ja liikkeestä seisomisen, sen kontakti rakoilee seuraamisessa, sen perusasento on vino ja sen luoksepäästävyys on katastrofi. Käytännössä meillä on siis vielä pitkä matka kokeisiin. Olenkin viime aikoina lisännyt häiriötä treeneihin tokoilemalla joka kerta eri paikassa. Kyllä se tästä varmaan... joskus.

Tänään aamupäivän treenit tosin eivät menneet hyvin. Kiira ei tajunnut mennä maate, se haisteli kaikkea merkityksetöntä, pysähtyi maailman vinoimpiin perusasentoihin ja rähisi kaupanpäälle ohikulkevalle koiralle. Kyllästyin aika nopeasti ja työnsin Kiiran autoon. Jatkoin Samban kanssa.

Samba jaksoi harjoitella sivulletuloa todella ahkerasti. Vasta eilen minä aloitin sen houkuttelun oikeaan kohtaan namilla ja jo tänään se alkoi selvästi hahmottaa mistä palkan saa. Ihana pentu. Naksutinta ei ole kauheasti Samban kanssa käytetty, joten en ruvennut perusasentoa sheippaamalla sille opettamaan vaan tyydyin houkuttelemiseen. Suurimmaksi haasteeksi Samban kanssa on osoittautunut se, että se ei oikein ota palkkautuakseen ruoalla, eikä sitä kauheasti kiinnosta seurata namikättä. Yritän siis lelulla. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.