23. elokuuta 2012

Samban tahtiin


Samba on ihan kohta kaksitoista viikkoa ja tyttö on kasvanut huimasti. Rokotus- ja sirutusaika on varattu maanantaille. Edelleenkin Samba on riehakas tyttö, jonka naskalit uppoavat edelleen melko helposti vääriin paikkoihin, mutta koko ajan se rauhoittuu enemmän ja enemmän. Samballa on aivan mielettömän voimakas saalisvietti. Se jahtaa aivan kaikkea ja tarttuu lujasti kiinni. Pikkumetsästäjä! Samba ei myöskään vaikuta pelkäävän mitään. Se menee kaikkialle häntä pystyssä ja hampaat irvessä.

On Sambassa silti edelleen piteleminen. Se roikkuu milloin verhoissa, milloin repii mattoa, milloin hyppii huonekaluilla... Samba on oikea riiviö. Siinä riittää tulta vaikka muille jakaa. Älyä siltä ei myöskään puutu. Olemme harjoitelleet Samban kanssa istumista ja maatemenoa. Ne se jo osaa. Myös paikallaoloa ja luoksetuloa on lähdetty harjoittelemaan. Paras palkka Samban mielestä on pehmolelu.

Prinssi ja Samba alkavat hiljalleen olla parhaita ystäviä. Aluksihan Prinssi suhtautui Sambaan melko jäykästi. Pentu oli vanhemman kiharan mielestä aluksi todella tyhmä. Siis suorastaan ällö. Nyt sukulaiskoirilla on jo erittäin hyvät leikit keskenään. Samba ei enää kilju niin herkästi ja Prinssi osaa olla huomattavasti rauhallisemmin.


Tänään kävimme tapaamassa Samban isoisää Tirppiä. Prinssi sai jäädä kotiin, sillä emme ole aivan varmoja kuinka se tulisi isänsä kanssa toimeen, joten heidän tapaamisensa saa odottaa toiseen kertaan. Samba pääsi kuitenkin leikkimään isoisänsä kanssa. Tirppi otti oikein hyvin pikkuisen vastaan. Samba ja Tirppi

Nakkia!

Prinssin isä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.