16. elokuuta 2012

Kiira ja sen sukulaiset

Lähdimme aikaisin kahdeksan jälkeen mökiltä kotia kohti. Purimme laukut ja vaihdoimme vaatteet ja sitten suuntasimmekin suoraan Tammisaareen. Neira jäi kotiin nukkumaan. Kiira kuitenkin sai lähteä saman tien mukaan uudelle seikkailulle. Se on niin ansainnut muutaman lepopäivän tämän kaiken jälkeen.

Tammisaaressa me tapasimme Kiiran kasvattajat. Paikalla oli äiti Candy, veljet Troy ja Aapo, puoliveli Koda, puoliveljen tytär Dana ja äidin puolisiskon tytär Ida. Paikalla oli siis seitsemän belgianpaimenkoiraa. Parhaiten Kiira tuli juttuun veljensä Aapon kanssa. Niillä olikin oikein mukavat leikit keskenään vaikka kyllä Kiira hieman taisi hammasrivistöään veljelleen esitellä.

Hard Candy's Born to Follow ja Hard Candy's Blue Heaven
Kiira on hyvin samannäköinen ja -oloinen kuin äitinsä Candy. Katsokaa vaikka kuvista! Äiti ja tytär muistuttivat toisiaan yllättävän paljon. Varmaan tuo samankaltainen ulkomuoto teki sen, että kaikki eleetkin näyttivät hyvin samoilta. Kiira on myös aivan samanlainen sylikoira kuin äitinsä. Siellä se vain kulki ihmiseltä ihmiselle hakemassa vähän rapsutuksia.

Flammeus Candy Mix
Kävimme tutustumassa naapurin lampaisiin samalla reissulla. Minun paimenkoirani osoitti suurta kiinnostusta lampaita kohtaan - se pussasi niitä aidan välistä. Jooh. En yllättänyt yhtään. Kiira on sellainen pusukone. En tosin ole aivan varma onko se sitä, mitä lammaspaimenelta halutaan, mutta kaipa koira voi paimentaa pusuillakin.

Kotiuduttuamme Kiira sai kalkkunankoiven iltaruoakseen. Syötyään sen kaatui se tyytyväisenä ja uupuneena maahan. Se onkin tosi väsynyt! Nyt luulisin sen nukkuvan kunnolla koko yön ja pitkälle aamuun. Itsekin taidan nukkua melko hyvin. Tässä vielä muutamia kuvia päiväreissulta.

Flammeus Candy Mix ja Hard Candy's Blue Heaven

2 kommenttia:

  1. Ai että ♥ Tuo Aapo on kyllä niin upea! Kauniita ovat kaikki muutkin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.