2. elokuuta 2012

Samban ensimmäinen pentumiitti

Heti mökiltä tultuamme menimme viemään Prinssin kotiin ja hakemaan Samban hoitoon. Tarkoitus oli lähteä myöhemmin illalla Malminkartanonmäelle tapaamaan muita pentuja. Ennen sitä kuitenkin pirukaksikko sai riehua hyvän tovin meillä kotona. Ja voi että sitä menoa! Pennut jahtasivat tosiaan ympäri asuntoa kuin viimeistä päivää. 

Minä olen niin käsittämättömän ylpeä Kiirasta. Se tulee aivan mielettömän hyvin toimeen pentujen kanssa. Samba ja Neira repivät sitä korvista, hyppivät sen päällä ja roikkuivat sen tassuissa, eikä Kiira välittänyt siitä lainkaan vaan tuntui vain tykkäävän pentuseurasta. Se makasi rauhallisesti aloillaan ja yritti leikkiä pienempien kanssa.

Kuudelta sitten tosiaan tapasimme Malminkartanonmäellä Samban ja Neiran kanssa kääpiöpinseri Bettyn sekä australianpaimenkoirat Raikun ja Nadan. Betty ja Nada olivat kolmekuisia ja Raiku oli kymmenviikkoinen eli melkein tasan saman ikäinen kuin Neira. Samba oli porukan nuorin.

Samba oli yllättävän reipas. Sillä on ollut tapana kiljua melko kovaa aina säikähtäessään (sehän on siis ihan Drama Queen) mutta tänään se käyttäytyi oikein reippaasti. Ei Samba kauheasti halunnut muiden kanssa leikkiä, etenkin paimenien painit olivat sen makuun liian rajuja, mutta ainakaan se ei kiljunut hädissään muiden tullessa kohti, eikä vaikuttanut muutenkaan mitenkään erityisen pelokkaalta. Rohkea tyttö! Pinseri Betty oli etenkin Samban mieleen kokonsa puolesta.

Lisää miittikuvia kiharagalleriassa

Nada, Neira ja Samba
<3
Samba 9 viikkoa
Samba ja Betty
Raiku ja Samba
Raiku, Betty, Nada, Samba ja Neira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.