27. heinäkuuta 2012

Pentupainit

Samba, reilu seitsemän viikkoa, ja Neira, reilu kahdeksan viikkoa, ovat päässeet viimepäivinä leikkimään pari kertaa. Eilen leikittiin ensimmäistä kertaa ihan kunnolla. Tässä hieman kuvasaldoa kuluneilta päiviltä. VAROITUS! Kuvat saattavat aiheuttaa pentukuumetta.


Samba on ehkä noin puolet pienempi kuin Neira, mutta se ei tuntunut menoa kauheasti haittaavan, sillä Samba on pippurinen nuori neiti. Tulinen ja äänekäs. Ei jäänyt Neiralle toiseksi. Aluksi kihara mieluummin seurasi vierestä Neiran, Kiiran ja Prinssin leikkiä ennen kuin uskaltautui painiin toisen pennun kanssa. Innostuttuaan se oli kuitenkin oikea hyppivä piraija.

Neiraan verrattuna Samba on hieman varovaisempi ja herkempi - mutta puree naskaleillaan huomattavasti lujempaa. Samballa on myös tapana kiljua kovaa ja korkealta aina kun säikähtää jotakin. Samballa on draaman tajua. Neira puolestaan on oikea luupää. Se ei pelkää mitään eikä tarvitse ketään. Ainakin oman päänsä sisällä.

Huomasin kuvia selatessani, että suurimmassa osassa Samballa on kieli ulkona aivan kuin se näyttäisi Neiralle kieltä. Se kuvaa kyllä tämän draamakuningattaren luonnetta paremmin kuin hyvin. Sillä on pilkettä silmäkulmassa! Saas nähdä millainen neiti tästä oikein kasvaa. Yhdessä Neiran kanssa ne voivat muodostaa Pirukaksikon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.